Prečo ohnisko Artiss?

Prečo sa rozhodnúť práve pre ohnisko Artiss? ✔️je vyrábané z najkvalitnejšej ocele, dokonca si sami vyberiete akú oceľ chcete, či  uhlíkovú alebo nerezovú ✔️grilovacia platňa je vyrobená z dvoch častí, čo je ideálne pri manipulácii…

Údržba ohniska

Ako na údržbu ohniska? • Pred vonkajšími vplyvmi ohnisko ochránite ochranným vekom pri ohniskách Artiss alebo coverom pri ostatných ohniskách z príslušnej produktovej rady, napríklad Masuria alebo Hofats. V prípade silného vetra, odporúčame cover zaťažiť.…

Drevené uhlie, brikety alebo drevo?

Kto by nemal rád „grilovačku“, však? Posedenie s rodinou, či kamarátmi a k tomu šťavnatý steak, chutné marinované mäso, grilovaná zelenina a tá vôňa.. Poďme sa spolu pozrieť na to, čo všetko je potrebné, aby ste to zvládli s kľudom…

Zdravé a farebné grilovanie

1.Použite husté pletivo alebo planchu Zelenina má tendenciu sa počas grilovania zmenšovať a môže spadnúť z roštu priamo do ohňa. Môžete zvážiť použitie špeciálnych podnosov na grilovanie malých kúskov jedla alebo použiť hustejšie sieťové rošty.…

Ako druhy dreva ovplyvňujú chuť grilovaných pokrmov

Dubové drevo – Je vhodné na červené a bravčové mäso, rovnako tak na ryby. Spôsobuje silnú dymovú chuť, ktorú oceníte predovšetkým na poriadnom steaku. Javor – Vhodný na bravčové mäso, hydinové, zeleninu aj syry. Má…

Na čo mám myslieť pri nákupe grilovacieho korenia?

Málo, či veľa? Najskôr by ste samozrejme mali zvážiť množstvo, ktoré je obsiahnuté v sade na grilovanie korenia. Je predsa rozdiel, či za rovnakú cenu dostanete 500 g alebo len100 g koreniacej zmesi. Je obzvlášť…